Bonner Online-Bibliographie zur Comicforschung
Bonn Online Bibliography of Comics Research

Statistics - Publication years

2012   886 (7.7%)
2010   875 (7.6%)
2009   730 (6.3%)
2011   728 (6.3%)
2013   724 (6.3%)
2008   653 (5.6%)
2014   572 (4.9%)
2007   545 (4.7%)
2015   544 (4.7%)
2005   453 (3.9%)
2006   408 (3.5%)
2016   380 (3.3%)
2004   359 (3.1%)
2017   311 (2.7%)
2018   258 (2.2%)
2001   231 (2%)
2003   224 (1.9%)
2002   222 (1.9%)
1999   211 (1.8%)
1998   171 (1.5%)
2000   167 (1.4%)
1997   124 (1.1%)
1994   122 (1.1%)
1995   121 (1%)
1991   113 (1%)
1996   101 (0.9%)
1993   98 (0.8%)
1990   85 (0.7%)
1986   83 (0.7%)
1988   79 (0.7%)
1992   66 (0.6%)
1987   60 (0.5%)
1982   51 (0.4%)
1989   49 (0.4%)
1976   47 (0.4%)
1979   45 (0.4%)
1974   37 (0.3%)
1983   35 (0.3%)
1981   34 (0.3%)
1985   34 (0.3%)
1970   30 (0.3%)
1977   30 (0.3%)
1984   29 (0.3%)
1978   29 (0.3%)
1972   29 (0.3%)
1975   25 (0.2%)
1980   24 (0.2%)
1963   20 (0.2%)
1971   19 (0.2%)
1955   17 (0.1%)
1973   16 (0.1%)
1969   14 (0.1%)
1954   14 (0.1%)
1949   10 (0.1%)
1944   9 (0.1%)
1966   8 (0.1%)
1968   7 (0.1%)
1957   6 (0.1%)
2006/2007   5 (0%)
1956   5 (0%)
1948   4 (0%)
1952   4 (0%)
1961   4 (0%)
1958   4 (0%)
1959   4 (0%)
1962   4 (0%)
1967   4 (0%)
1941   4 (0%)
1999–2000   3 (0%)
2019   3 (0%)
1965   3 (0%)
1964   3 (0%)
2014–15   3 (0%)
1940   3 (0%)
1942   3 (0%)
2002–2003   2 (0%)
2005/2006   2 (0%)
2015/2016   2 (0%)
1960   2 (0%)
1950   2 (0%)
2008/2009   2 (0%)
2009/2010   2 (0%)
1947   2 (0%)
1946   2 (0%)
2007/2008   1 (0%)
2010–15   1 (0%)
2014/15   1 (0%)
2007/08   1 (0%)
2011/12   1 (0%)
2012/2013   1 (0%)
1912   1 (0%)
2007–08   1 (0%)
1973–76   1 (0%)
1920   1 (0%)
1926   1 (0%)
1927   1 (0%)
1930   1 (0%)
1935   1 (0%)
1943–44   1 (0%)
1953   1 (0%)
1968–69   1 (0%)
1977 ff.   1 (0%)
2006/07   1 (0%)
1977–82   1 (0%)
1917   1 (0%)
1986–88   1 (0%)
1991 ff.   1 (0%)
1991–93   1 (0%)
1997–98   1 (0%)
1999/2000   1 (0%)
2002–03   1 (0%)
2004/2005   1 (0%)
1986–2006   1 (0%)

wikindx 5.3.3 ©2018 | Total resources: 11568 | Username: -- | Bibliography: WIKINDX Master Bibliography | Style: Comicforschung-Bibliographie Stil (CFB) | Database queries: 16 | DB execution: 0.07600 secs | Script execution: 0.08760 secs

PHP execution time: 0.01046 s
SQL execution time: 0.07600 s
TPL rendering time: 0.00114 s
Total elapsed time: 0.08760 s
Peak memory usage: 1.3905 MB
Memory at close: 1.3055 MB